Ryggbiff i ugn

Ryggbiff i ugn passar för alla tillfällen och smaker. Men för att lyckas varje gång kan det behövas lite hjälp, så här får du en liten men naggande god ryggbiff-i-ugn-guide. Tips från coachen: välj svenskt kött, du kommer inte ångra dig.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi849 KJ / 203 kCal
Fett8 g
Salt1.96 g
Kolhydrater0 g
Protein33 g
Kommentarer
55-58 och vila i 10 min. Då blir det medium. Direkt efter är det rare. Beror lite på hur tjock biten är.
Rolf
2025-06-20I 125 grader till 58 grader, tog minst 30 minuter. Vilade 10-15 minuter i bakplåtspapper, blev perfekt rosa.
Salla
2024-12-31Gott nytt år! Pommes i airfryern å biff i ugnen.
Patrick
2024-12-31