Ryggbiff i ugn

Betyg 4.3 av 5.118 personer har röstat
Receptet har 19 kommentarer
Ryggbiff i ugn

Ryggbiff i ugn passar för alla tillfällen och smaker. Men för att lyckas varje gång kan det behövas lite hjälp, så här får du en liten men naggande god ryggbiff-i-ugn-guide. Tips från coachen: välj svenskt kött, du kommer inte ångra dig.

Ryggbiff i ugn

Ingredienser

4 portioner
600 g ryggbiff
1 tsk salt
3 krm svartpeppar
1 msk olja
1 msk smör

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

19 st
  • Enkelt men det blev bra resultat

    Tommie

  • 55-58 och vila i 10 min. Då blir det medium. Direkt efter är det rare. Beror lite på hur tjock biten är.

    Rolf

  • I 125 grader till 58 grader, tog minst 30 minuter. Vilade 10-15 minuter i bakplåtspapper, blev perfekt rosa.

    Salla

  • Gott nytt år! Pommes i airfryern å biff i ugnen.

    Patrick

  • Ska bli intressant med kryddpeppar Hade uppskattat en hint om hur lång tid i ugnen för 55 grader

    Martin

  • Tog ut vid 58 grader. Tyvärr alldeles rött/rare. Nästa gång blir det 66-68 grader. Christina

    Christina

  • Lade i tre skivade äpplen, två gula lökar. Blev saftigt kött och sky till en sås. Tog ut vid 68 C. Svagt rosa.

    Jonas

  • Blir ett saftigt och smakrikt kött som är lätt att kombinera med olika tillbehör

    Maria

  • Mycket bra recept.Mycket gott . Tack.

    Erin

  • Jag hoppar nog bakplåtspapper å kör den hellre i en stekpåse så ja får all spa !!! rätt eller fel ??

    Lars

Näringsvärde per portion

Energi849 KJ / 203 kCal
Fett8 g
Salt1.96 g
Kolhydrater0 g
Protein33 g

Testa liknande recept

  • Buffalo Wings
    Betyg 4.4 av 5.62 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad