Ryggbiff i ugn

Ryggbiff i ugn passar för alla tillfällen och smaker. Men för att lyckas varje gång kan det behövas lite hjälp, så här får du en liten men naggande god ryggbiff-i-ugn-guide. Tips från coachen: välj svenskt kött, du kommer inte ångra dig.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi849 KJ / 203 kCal
Fett8 g
Salt1.96 g
Kolhydrater0 g
Protein33 g
Kommentarer
19 stEnkelt men det blev bra resultat
Tommie
55-58 och vila i 10 min. Då blir det medium. Direkt efter är det rare. Beror lite på hur tjock biten är.
Rolf
I 125 grader till 58 grader, tog minst 30 minuter. Vilade 10-15 minuter i bakplåtspapper, blev perfekt rosa.
Salla
Gott nytt år! Pommes i airfryern å biff i ugnen.
Patrick
Ska bli intressant med kryddpeppar Hade uppskattat en hint om hur lång tid i ugnen för 55 grader
Martin
Tog ut vid 58 grader. Tyvärr alldeles rött/rare. Nästa gång blir det 66-68 grader. Christina
Christina
Lade i tre skivade äpplen, två gula lökar. Blev saftigt kött och sky till en sås. Tog ut vid 68 C. Svagt rosa.
Jonas
Blir ett saftigt och smakrikt kött som är lätt att kombinera med olika tillbehör
Maria
Mycket bra recept.Mycket gott . Tack.
Erin
Jag hoppar nog bakplåtspapper å kör den hellre i en stekpåse så ja får all spa !!! rätt eller fel ??
Lars