Rotselleripuré
Enkel och snabblagad rotselleripuré, perfekt som dippsås eller som tillbehör till kötträtter. Gul lök och crème fraiche ger purén en fräsch smak. Krydda med salt efter smak.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009
Ingredienser
4 portioner
400 g rotselleri
1 gul lök
2 dl crème fraiche
salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi860 KJ / 205 kCal
Fett18 g
Salt1 g
Kolhydrater8 g
Protein3 g
Kommentarer
Instämmer med Rolf. Hade också i en klick smör på slutet 👌
Magdalena
2024-01-21Ska den serveras kall eller varm?
Therese
2020-11-14Hej Therese! Purén är godast som varm. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-11-19Pure'n blir ytterligare rundare i smaken med en klick smör på slutet. Jag hade även en knivsudd cayenne.
Rolf
2016-11-13