Selleripuré

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Selleripuré

Recept på krämig och smakrik selleripuré som passar bra att servera som tillbehör till kött. Du gör purén av bland annat rotselleri, mandelpotatis, schalottenlök, vitlök och crème fraiche. Lyxigt att servera i portionsformar!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Selleripuré

Ingredienser

6 portioner
500 g rotselleri
700 g mandelpotatis
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
1 - 1 1/2 dl varm mjölk
2 - 2 1/2 msk crème fraiche
1 - 1 1/2 tsk tryffelolja
1/2 tsk salt
olivolja

Gör så här

00:20:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Potatis- och selleripuré med tryffel
Betyg 4.2 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rotselleripuré
Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ryggbiff med rotselleripuré och vitlökssky
Betyg 3.9 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad rotselleri med spenat, pocherat ägg och tryffelhollandaise
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Selleripuré med philadelpia och örter
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad potatispuré
Betyg 4.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad