Rotfruktsgratäng

Denna kanongoda rotfruktsgratäng innehåller förutom potatis även palsternacka och jordärtskocka. Med hjälp av grädde och mjölk får du en fin, krämig gratäng som kommer bli mycket uppskattad på middagsbordet.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Gör så här
00:25:00
00:10:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1325 KJ / 317 kCal
Fett11 g
Salt1.52 g
Kolhydrater42 g
Protein9 g
Kommentarer
8 stBra smak men blev lös där vätskan lägger sig i botten. Följde receptet till punkt och pricka utan att reda eller lägga till ost.
Kent
Jättegod! Hade ett rejält lager parmesan på toppen också.
Jan
Kanongod.Hade morötter i också.
Ann-christine
God, jag hade morötter i stället för jordärtskockor.
Bodil
Helt klart godare än korv med bröd!
Emma
Mycket god gratäng som gillas av både barn och vuxna. Utmärkt att göra i ordning i förväg.
Gunnel
Jättegod gratäng och ett bra och roligt alternativ till vanlig potatisgratäng om man ska ha fest. Går med fördel att göra i god tid och frysa in!
Margareta
Mina barn älskar den här gratängen!! Jag har hoppat över jordärtskockorna och blandat i morot i skivor istället och det är verkligen kanongott!!
Madeleine