Rotfruktscurry servas här med nudlar och härlig koriander! Fräs grönsakerna och pytten innan du tillsätter currypasta och tomatpuré. Låt sedan koka samman med kokosmjölk och grönsaksbuljong. Servera grytan med nudlar toppat med jordnötter, koriander och några limeklyftor på sidan av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2021
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ok, men varför all kokosmjölk, så fett!? Tror det hade varit godare utan som en ratatouille.
Eva
2021-03-25De tunna glasnudlarna som följde med i matkassen var helt malplacerade i den här rätten. De blir bara en geléartad sörja. Lite mer tuggiga nudlar hade passat mycket bättre. Rätten i övrigt är helt okej om man kryddar upp rejält med mer currypasta och chili. Jordnötterna ger välkommen sälta och knaprighet.
Christina
2021-03-24Fick krydda upp den med lite mer currypasta, men efter det blev den kanongod!
Jennie
2019-04-08