Det behöver inte vara svårare än så här. Den stekta laxen puttras ihop med teriyakisåsen och vid sidan värms glasnudlar upp ihop med strimlade grönsaker i kokt vatten. För att sedan addera restaurangtouch till rätten klipper du krasse och strör över rätten. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2018
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott och uppskattat av hela familjen!
Leif
2021-05-04Det blev hyffsat gott men nästa gång tänker jag koka grönsakerna i buljong och använda risnudlar istället. Glasnudlarna var lite för smaklösa för mig. Använde salladsärtor istället för sockerärtor då jag råkade köpa fel.
Petter
2021-02-14Lättlagat och gott, men kanske ännu godare med sockerärtor som ej vad med i kassen.
Lizbeth
2018-08-21