Rotfruktschips

Betyg 2.2 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rotfruktschips

Att fritera olika sorters rotfrukter till chips är väldigt enkelt men tar lite tid. Belöningen är chips som smakar mycket, och en härlig krispig konsistens som gör det svårt att sluta äta dem. Dessa rotfruktschips är en blandning av rödbetor, jordärtskockor och rotselleri.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014

Rotfruktschips

Ingredienser

4 portioner
2 medelstora rödbetor
4 jordärtskockor
1 rotselleri
1 l neutral rapsolja
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi652 KJ / 156 kCal
Fett13 g
Salt1.76 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Jordärtskockschips med tryffeldipp
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterad jordärtskocka
    Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chorizo med rotfruktsspett
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakade jordärtskockor med pepparot
    Betyg 2 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad