Rotfrukts- och purjomix med tandoori och mandel

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Rotfrukts- och purjomix med tandoori och mandel

Använd en färdigskuren rotfrukts- och purjomix så sparar du mycket tid. Stek grönsaksmixen snabbt och krydda med vitlök och tandoori för extra god smak. Toppa med krispiga mandelspån och det är klart att servera.

Rotfrukts- och purjomix med tandoori och mandel

Ingredienser

4 portioner
1   vitlöksklyfta
1   förp färsk rotfruktsmix med purjolök (à 400 g)
2 msk  olja
2 tsk  tandoorikrydda
salt
svartpeppar
50 g  rostade mandelspån

För alla

Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotfruktsgryta med timjan
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttbullar med kikärtswok
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakade grönsaker med brynt smörvinägrett
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktspytt med kassler, ägg och rödbetor
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fem om dan-panna
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga