Rotfrukter med kyckling, pancetta och rosmarin, en rätt som bjuder på en sensationell smakupplevelse. Pancettan får en sötaktig smak av äppelbitarna som blandas i den gräddiga såsen. Tillsätt färsk hackad rosmarin och kycklingstrimlor och avnjut denna blandning tillsammans med rostade rotfrukter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2015
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Jättegott!! Vi hade äpplena brevid, i sallas istället för i grytan. Gräddigt och gott, men behöver mer kryddor, typ chiliflakes
Titti
2015-02-19