Kycklinggryta med banan och rostad kokos är en exotisk och mättande middagsrätt. Curry och purjolök tillför också god smak i grytan. Servera gärna med ris eller couscous.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2007
Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller glutenfri cous cous.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Ersätt maizena redning med ren majsstärkelse (maizena) utrörd i lite vatten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kerstin
2007-08-22Lite för tam smak, mer curry hade behövts. Om jag skulle laga det en gång till skulle jag krydda häftigare. Fick icke godkänt av 7-årig dotter som inte ville smaka grönsakerna men bananen och riset tyckte hon smakade ganska gott, kycklingköttet gott. Det blev mycket sås så coucous hade passat bättre till.
Marie
2007-08-22Mycket gott och enkelt samt uppskattat av hela familjen. Blir bra i matlådan också.