Den här spännande och smakrika kycklinggrytan med kikärter och smak av citron serveras med ris. Vissa har den i och med sambal oelek i såsen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
11 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lovisa
2021-11-08Gott och snabblagat vardagsrecept. Kikärtorna kan lätt bytas ut till något annat. Även om jag gillar kikärtor ska jag nog göra det nästa gång jag lagar detta för att få lite mer tugg.
Sofia
2020-12-07Jättegott! Vi brukar även göra detta utan kyckling och lägga till lite mera kikärtor. :)
Karin
2020-10-18Jättegott, men lite för mycket sambal oelek tyckte min man.