Rostade rotfrukter med mejram och pepparrotskräm

Betyg 3.3 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostade rotfrukter med mejram och pepparrotskräm

En rätt på rostade rotfrukter med mejram och pepparrotskräm. Rotfrukterna reder sig självt i ugnen och får en härligt krispig yta där du mot slutet adderar den smakfylliga korven. Till denna måltid serveras en rivig pepparrotskräm som gifter sig bra med den något söta smaken från rotfrukterna.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2015

Rostade rotfrukter med mejram och pepparrotskräm

Ingredienser

4 portioner
4 morötter
300 g majrovor
450 g potatis (gärna Amandine)
1/2 tsk timjan
2 msk olja
salt
svartpeppar
1 rödlök
40 g ölkorv kabanoss
240 g minichorizo
240 g ostwurst eller salsiccia
1/2 kruka mejram

Kräm

1 1/2 msk riven pepparrot
250 g kvarg 0,1 %

Gör så här

00:30:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2750 KJ / 658 kCal
Fett38 g
Salt5.11 g
Kolhydrater41 g
Protein34 g

Testa liknande recept

  • Pasta med korv och paprikapesto
    Betyg 3.7 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glaserad majrova
    Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Suovas pirko
    Betyg 2.2 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörsvängd majrova med kantarell
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad