Persiljestekt kyckling

Majrova och potatis i ugn, en lyckad blandning! Kycklingen får en fin yta i stekpannan och gör sedan rotfrukterna sällskap i ugnen, beströdd med hackad färsk persilja och vitlök. Salladen till är mumsigt krämig och krispig – rädisor och sallad med en dressing av yoghurt, honung och lite ättiksprit.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2014

Ingredienser
Sallad
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och gräddfil utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hej Jennie! Tråkigt att höra! Men om det är kvalitetsbrist på varorna så ber vi dig gå tillbaka till affären med dem.
Redaktionen
2014-01-16Detta var det värsta jag har stött på i dessa inspirationskassarna. Majrovorna var beska och konstiga kycklingen blev lätt torr det är nog ett måste med stektermometer. Salladen till var bara ännu konstigare, smakade rent illa.
Jennie
2014-01-15