Kvällens middag bjuder på ugnsrostade persiljerötter, sparrispotatis, snacksmorötter, kronärtskockshjärtan och rotselleri med en karamelliserad yta och härligt djupa smaker. Servera de rostade rotfrukterna med nötiga gröna linser, krispiga solrosfrön och en härligt krämig avokadoröra. Garnera med babyspenat, riven parmesan och njut av de härliga smakerna och texturerna.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2017
Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fantastiskt gott!
Frida
2018-07-15Jättegod kombination av smaker och konsistens!
Anna
2017-03-23