Rostade persiljerötter i pesto

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostade persiljerötter i pesto

Rosta persiljerötterna i ugnen med god olivolja och salt och peppar. Då får dessa palsternacksliknande rötter en fyllig och fin smak som passar som tillbehör till både kött- och grönsaksrätter.

Rostade persiljerötter i pesto

Ingredienser

4 portioner
800 g persiljerötter
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
4 msk basilikapesto

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1195 KJ / 287 kCal
Fett16 g
Salt1 g
Kolhydrater27 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Persiljerotspuré
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Persiljerotssoppa med spenat och ägghalva
    Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad