Värmande soppa som du gör av de smakrika persiljerötterna och purjolök. Den härligt gröna färgen kommer från bladspenat och precis lagom krämig blir soppan av vispgrädden.
Kontrollera noga innehållet i buljongen och brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Näringsvärdet är beräknat utan bröd till servering.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Bytte ut persiljeroten mot palsternacka eftersom det inte fanns i affären. Blev så sjukt gott! Slängde även i en massa örter och lite gröna linser.
Anna karin
2023-08-09