Rostade palsternackor

Betyg 3.2 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rostade palsternackor

Ett enkelt recept på rostade palsternackor. Du gör dem av rotfrukten palsternacka, olivolja och timjan. De härliga ugnsrostade palsternackorna passar utmärkt som tillbehör till stekt eller grillat kött.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2004

Rostade palsternackor

Ingredienser

6 portioner
5 - 6 palsternackor
2 - 2 1/2 msk olivolja
2 tsk flingsalt
2 - 2 1/2 krm nymalen svartpeppar
ev 1/2 dl grovhackad färsk timjan eller rosmarin

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Första gången vi åt rostade palsternackor var på en nyårsmiddag. Nu är dom ett återkommande inslagoch inte bara på nyår!

    Eva

Testa liknande recept

  • Ugnsrostade grönsaker med rosmarin
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rosmarinrostade rotfrukter
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Örtbakade rotfrukter
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Helstekt strutsbiff med rotfrukter
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad