Mumsig brunkål med underbar smak som passar perfekt på julbordet! Puttra ihop din hemmagjorda kål med sirap i grönsaksbuljong och duka upp den tillsammans med korv, köttbullar och revbensspjäll.
Kontrollera noga innehållet i buljongen och serveringsförslagen. Fri från gluten och ägg. Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
25
2 st
Kommentarer
Hans
12/12/2012
Jag tycker att det blir godare att lägga kålen i en långpanna i ugnen 225 grader i en timme. Rör om var 20:e minut.
Liselott
12/17/2007
Behöver lagas lite längre för att blir riktigt mjuk som man är van vid. God smak. Tog i några droppar ättika, man får smaka sig fram.
Kommentarer
Hans
12/12/2012Jag tycker att det blir godare att lägga kålen i en långpanna i ugnen 225 grader i en timme. Rör om var 20:e minut.
Liselott
12/17/2007Behöver lagas lite längre för att blir riktigt mjuk som man är van vid. God smak. Tog i några droppar ättika, man får smaka sig fram.