Rostad rotselleri med tomat och fläskfilé

22
3
Rostad rotselleri med tomat och fläskfilé

Rostad rotselleri med tomat och fläskfilé är en lyxig rätt med många spännande intryck av smaker. Rotsellerin rostas härligt gyllenbrun i ugnen och får där sällskap av pressad vitlök och tomathalvor. Servera sedan med saftig fläskfilé och toppa med krutonger och ost.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2015

Rostad rotselleri med tomat och fläskfilé

Ingredienser

2 portioner
ca 500 g rotselleri
3 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
3 tomater
1 påse caesarsallad (à 225 g)
300 g fläskfilé

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Redaktionen

2015-06-17

Hej Christer! Håller med dig helt och hållet!!! Ngt har gått fel men vi har nu såklart ändrat namnet till Fläskfilé som det ska vara. Hälsningar Michelle

Christer

2015-06-16

Lite konstigt att receptet heter "Rostad rotselleri med tomat och ryggbiff" men i ingredienserna så står det fläskfilé?

Pontus

2015-05-01

Tomaterna och Sellerin blev saggiga när dom rostades i ugnen. Nått tipps att få dom bättre?

Näringsvärde per portion

Energi 1890 KJ / 452 kCal
Fett 25 g
Salt 394 g
Kolhydrater 17 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden