Rostad rotselleri med tomat och fläskfilé är en lyxig rätt med många spännande intryck av smaker. Rotsellerin rostas härligt gyllenbrun i ugnen och får där sällskap av pressad vitlök och tomathalvor. Servera sedan med saftig fläskfilé och toppa med krutonger och ost.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
25 2015
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2015-06-17Hej Christer! Håller med dig helt och hållet!!! Ngt har gått fel men vi har nu såklart ändrat namnet till Fläskfilé som det ska vara. Hälsningar Michelle
Christer
2015-06-16Lite konstigt att receptet heter "Rostad rotselleri med tomat och ryggbiff" men i ingredienserna så står det fläskfilé?
Pontus
2015-05-01Tomaterna och Sellerin blev saggiga när dom rostades i ugnen. Nått tipps att få dom bättre?