Rostad rotselleri med tomat och fläskfilé

Rostad rotselleri med tomat och fläskfilé är en lyxig rätt med många spännande intryck av smaker. Rotsellerin rostas härligt gyllenbrun i ugnen och får där sällskap av pressad vitlök och tomathalvor. Servera sedan med saftig fläskfilé och toppa med krutonger och ost.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2015

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1890 KJ / 452 kCal
Fett25 g
Salt3.94 g
Kolhydrater17 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stHej Christer! Håller med dig helt och hållet!!! Ngt har gått fel men vi har nu såklart ändrat namnet till Fläskfilé som det ska vara. Hälsningar Michelle
Ica-köket
Lite konstigt att receptet heter "Rostad rotselleri med tomat och ryggbiff" men i ingredienserna så står det fläskfilé?
Christer
Tomaterna och Sellerin blev saggiga när dom rostades i ugnen. Nått tipps att få dom bättre?
Pontus