Gör som kockarna – släng in en hel rotselleri i ugnen och glöm bort den i några timmar. Enklare matlagning får man leta efter och sellerin blir ljuvligt mjuk och mild i smaken. Skeda över ett härligt brynt smör med apelsinsmak. Servera som ensamrätt eller som överraskande inslag på julbordet.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2013
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Kommentarer
Karin
12/29/2017Hur mycket innertemperatur??????
Redaktionen ICAse
3/8/2018Hej Karin! Tror det är lättare att bara känna med en potatissticka när den är genommjuk. Hälsningar Michelle
Ywon
1/26/2017Ska pröva senare, låter intressant. Apelsinsmöret till selleri blir nog gott! y@
Ronny
6/8/2016verkar gott ska pröva