Rotfruktsjulienne med vinägrett

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Rotfruktsjulienne med vinägrett

Rotfruktsjulienne med vinägrett är en snabblagad grönsaksrätt med ljuvliga smaker. Vinägretten med smak av apelsin och persilja blir ypperlig tillsammans med rotfrukternas sötma.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Rotfruktsjulienne med vinägrett

Ingredienser

4 portioner
2   morötter
1/2   liten rotselleri
1/2   purjolök

Vinägrett

1 msk  vitvinsvinäger
2 msk  olivolja
juice och skal av 1   apelsin
2 msk  finhackad bladpersilja
4 krm  salt
2 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi550 KJ / 130 kCal
Fett8 g

Testa liknande recept

Rostad rotselleri med apelsinsmör
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Italiensk kyckling med pasta
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotsellerisallad med valnötssmul
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ankbröst med apelsinsås
Betyg 3.1 av 5.
129 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinkyckling och rotselleripuré med brynt smör
Betyg 3.3 av 5.
112 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citrussallad med oliver
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga