Rostad pumpa med salsiccia
Sötman från den ugnsrostade pumpan och potatisen bryter perfekt av mot salsiccians hetta. Servera allt med sötsyrliga körsbärstomater som marinerats i lökfräs, balsamvinäger och rosmarin.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2017
Ingredienser
4 portioner
Pumpa
1 butternutpumpa
450 g potatis (gärna amandine)
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
salt
peppar
Salsiccia
600 g färsk salsiccia
Lökfräs
2 rödlökar
250 g körsbärstomater
1 msk smör
1 msk balsamvinäger
1 tsk rosmarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2789 KJ / 667 kCal
Fett34 g
Salt6 g
Kolhydrater47 g
Protein39 g
Kommentar
1 butternutpumpa????? Varför ingen vikt när potatis anges noga? Jag har köpt pumpa av mycket varierande vikt.
Marianne
2017-11-18Hej Marianne! Snittvikten brukar vara kring 1 kg, så det är det vi räknat med. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-11-20