Rostad pumpa hör hösten till, och här får din butternutpumpa sällskap av lite härligt rostad potatis, rödlök och haricots verts. En smakrik och färgglad blandning som äts tillsammans med en lime- och gräslökssås samt lite hjärtsallad med grillad paprika och pumpafrön.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
46 2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Cecilia
11/11/2020Jättegott! Så fräscht och nice med olika texturer, mix av smaker och färgstark måltid.
David
11/10/2020"Rosta med bönorna de sista 10 minuterna.", det står inget om bönor i receptet, gissar på att ni menar pumpafröna. "Låt paprikan rinna av i en sil, men spara oljan.", kunde varit bra om ni nämde att det var burken med den grillade paprikan ni menade, undrade lite först vart man fick olja ifrån en paprika ifrån.. :)
Redaktionen ICAse
11/11/2020Hej David! Tack för din kommentar. Jag har nu förtydligat i receptet att det är haricots vertsen vi menar med bönor och att det är en förp med grillad paprika man ska köpa och hälla av oljan från. Hoppas det smakade gott. Hälsningar Ulrika