Rostad potatissallad med rädisor

Betyg 4.4 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Rostad potatissallad med rädisor

Med rostad potatis blir potatissalladen extra god och smakrik. Den matiga salladen blir vackrast med små potatisar, men har du större så rosta dem i mindre bitar. Utmärkt som tillbehör till det mesta, på buffén och till grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014

Rostad potatissallad med rädisor

Ingredienser

6 portioner
900 g delikatesspotatis
1 msk olivolja
1 tsk flingsalt
4 salladslökar
1 knippe rädisor (à 200 g)
1 påse bladspenat (à 65 g)
1/2 dl grovhackad persilja

Dressing

3 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk torkad timjan
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Jättegod! Tips är att göra den dagen innan så alla smaker sätter sig.

    Fanny

  • Väldigt god och härlig sallad!

    Åsa

  • Mycket god. Jag utelämnade rädisorna eftersom alla inte gillade dem men salladen blev god och festlig ändå 😊

    Sofie

Näringsvärde per portion

Energi907 KJ / 217 kCal
Fett9 g
Salt2.06 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Rostad potatissallad
    Betyg 4 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Basilikasås
    Betyg 3.5 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vårprimörer med senapsdressing
    Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad