Rostad potatissallad med rädisor

Med rostad potatis blir potatissalladen extra god och smakrik. Den matiga salladen blir vackrast med små potatisar, men har du större så rosta dem i mindre bitar. Utmärkt som tillbehör till det mesta, på buffén och till grillat.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014

Ingredienser
6 portioner
900 g delikatesspotatis
1 msk olivolja
1 tsk flingsalt
4 salladslökar
1 knippe rädisor (à 200 g)
1 påse bladspenat (à 65 g)
1/2 dl grovhackad persilja
Dressing
3 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk torkad timjan
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi907 KJ / 217 kCal
Fett9 g
Salt2.06 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g
Kommentarer
7 stJättegod! Tips är att göra den dagen innan så alla smaker sätter sig.
Fanny
Väldigt god och härlig sallad!
Åsa
Mycket god. Jag utelämnade rädisorna eftersom alla inte gillade dem men salladen blev god och festlig ändå 😊
Sofie
Mycket god och färgrik. Härligt med rädisor. Lätt att tillbereda och en fin lätt variation till andra potatissallader.
Maria
Hej! Vad roligt att ni gillar denna dekorativa potatissallad - det gör vi med! Hälsningar Michelle
Ica-köket
mycket smakrik och väldigt god. ser dekorativ ut med rädisorna röda färg
Christina
Supergod potatissallad med mycket god dressing.
Lena