Vårprimörer med senapsdressing

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vårprimörer med senapsdressing

Gör en variant på hovmästarsås med dijonsenap och skånsk senap och ringla över vårens primörer, t ex knippmorötter, rädisor och sockerbönor. Gott till gravad lax.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Vårprimörer med senapsdressing

Ingredienser

10 portioner
ca 500 g späda morötter
1 blomkålshuvud
2 broccoli
1 ask sugarsnaps (à 150 g)
1 ask haricots verts (bönor) (à ca 150 g)
1 knippe rädisor (à 220 g)
3 salladslökar
salt

Senapsdressing

1 msk dijonsenap
1 msk skånsk senap
2 msk flytande honung
5 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

00:05:00
04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfisksallad provencale
Betyg 2.8 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bönsallad i dijondressing
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halloumisallad med mynta och lime till grillad kycklinglårfilé
Betyg 4.3 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskpinnar med mos och varm bönsallad
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Morotssallad med apelsindressing och räkor
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad tonfisk ”Nicoise”
Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad