Denna rostade potatissallad är ett fräscht recept på en matig sallad som andas sommar. Delikatesspotatisar, salladslök, rädisor och sparris som kryddas med gräslök och persilja får en fin avslutning med lite salladsdressing på toppen.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2009
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Petra
2020-08-27Fråga? Ska man ställa sparrisen tillsammans med dressingen i kylen över natten om man gör detta dagen före? El ska det stå framme? Kan man lika gärna göra de momenten samma dag?
Redaktionen ICAse
2020-08-31Hej Petra! Tack för din fråga. Receptet var lite otydligt tidigare, vi har nu förtydligat "gör så här" texten. Dressingen och grönsakerna ska förvaras för sig i kylen över natten. Du kan också göra allt samma dag, vi har delat upp receptet ifall man vill förbereda. Hälsningar Elina
Linda
2017-06-22Den här potatissalladen är verkligen god. Jag serverade den lite ljummen och den uppskattades mycket.
Carina
2012-08-06Hittade just detta goda recept som jag använde vid vår sons student 2009, kul! Salladen är hur god som helst, fräsch och somrig. Nu väntas större fest igen, och jag använder den GÄRNA igen.