Rostad grönkål med mozzarella och tomatcitronette

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rostad grönkål med mozzarella och tomatcitronette

Lyxig förrätt med rostade grönkålsblad, mozzarella och färgglad tomatsallad. Rosta grönkålen i ugnen tills den blir krispig och servera den sedan med tomaterna i citrondressing tillsammans med mozzarella eller burrata.

Rostad grönkål med mozzarella och tomatcitronette

Ingredienser

4 portioner
ca 200 g  hela grönkålsblad
4 msk  olivolja
salt
svartpeppar
250 g  tomatmix
1/2   rödlök
1/2   citron (1/2 citron motsvarar 1 msk saft)
1 tsk  dijonsenap
2 msk  olivolja
4   mozzarella eller burrata (à ca 100 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1875 KJ / 449 kCal
Fett37 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein19 g

Testa liknande recept

Grönkålschips
Betyg 4.4 av 5.
74 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Basilikapesto med mozzarella och jordgubbar
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönkålsshake
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönkålschips med oregano och vitlök
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grönkålschips med sesamfrön
Betyg 4.6 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svamppasta med mozzarella och tomat
Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga