Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Enkel

Grönkålschips med oregano och vitlök

Trendiga grönkålschips är suveräna snacks som gör livet enklare att må bra. Oregano och vitlök sätter extra smak på de krispiga grönkålschipsen som du smidigt tillagar i ugnen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Skala och riv vitlöken. Hacka oreganon fint, blanda vitlök och oregano med olja och salt. Massera in oljan i grönkålsbladen och lägg ut dem glest i en långpanna.  Sätt in mitt i ugnen ca 25 minuter i omgångar.
  3. Öppna ugnsluckan då och då och släpp ut fukten.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 kruka oregano
  • 2 msk olja
  • 2 krm salt
  • ca 400 g hela grönkålsblad
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 463 kJ / 111 kCal