Grönkålschips

7
0
Grönkålschips

Njut av grönkålschipsen som tilltugg, nyttiga chips eller som ett tillbehör. Grönkålschips blir härligt frasiga och krispiga när du rostar dem i ugnen med bara lite olja, salt och peppar. Pröva gärna och smaksätta oljan innan du masserar in den i kålen.

Grönkålschips

Ingredienser

4 portioner
ca 400 g hela grönkålsblad
4 msk olja
3 krm salt
1/2 tsk nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.



Gör så här

Tips

Smaksätt gärna oljan med 1 tsk sambal oelek och 1 msk riven ingefära (för 4 port) innan den masseras in i kålen.

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 648 KJ / 155 kCal
Fett 14 g
Salt 1 g
Kolhydrater 3 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden