Rostad färskpotatis med sparris och mozzarella

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Rostad färskpotatis med sparris och mozzarella

Att rosta potatisen i ugnen efter att du kokat den med sparris och mozzarella olivolja och vitlök, det ger dig något alldeles extra att servera. Pinjenötter och lite saft från grillade citronen gör rätten komplett.

Rostad färskpotatis med sparris och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
900 g  färskpotatis
250 g  färsk grön sparris
2   förp mozzarella (à 125 g)
2 msk  olivolja
salt
peppar
1   vitlöksklyfta
1   citron
1/2 dl  pinjenötter eller solroskärnor
färsk basilika

Till servering

grillad lax

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1846 KJ / 442 kCal
Fett22 g
Salt1.6 g
Kolhydrater41 g
Protein17 g

Testa liknande recept

Sparris- och svampfräs
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad sparris med dragonsås
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris med pinjenötter & chèvre
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Risotto med sparris, ruccola, pinjenötter och sparris
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Prästostrostad sparris och morötter med Nobisdressing
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga