Rostad färskpotatis med sparris och mozzarella

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Rostad färskpotatis med sparris och mozzarella

Att rosta potatisen i ugnen efter att du kokat den med sparris och mozzarella olivolja och vitlök, det ger dig något alldeles extra att servera. Pinjenötter och lite saft från grillade citronen gör rätten komplett.

Rostad färskpotatis med sparris och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
900 g  färskpotatis
250 g  färsk grön sparris
2   förp mozzarella (à 125 g)
2 msk  olivolja
salt
peppar
1   vitlöksklyfta
1   citron
1/2 dl  pinjenötter eller solroskärnor
färsk basilika

Till servering

grillad lax

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1846 KJ / 442 kCal
Fett22 g
Salt1.6 g
Kolhydrater41 g
Protein17 g

Testa liknande recept

Grillad sparris med pinjenötter & chèvre
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Tortillapizza med mozzarella och skinka
Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggröra med sparris
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparris- och svampfräs
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Basilikapesto med mozzarella och jordgubbar
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga