Färskpotatis som rostas får en härlig sötma. Smaksätt med olivolja som blandas med färska örter, citron och parmesan – toppen till grillat lamm eller annat kött.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012
Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex svensk hårdost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En återkommande favorit, enkel men jättegod. Jag utesluter citron eftersom jag tycker syran blir för hög
Karin
2021-07-23Påminner om något vi gjorde till grillat när barnen var små. Hittade inte det gamla receptet och hade glömt vad som skulle vara i men gjorde det här och uteslöt citron (ser att fler tycker att den inte behövs). Alla var nöjda. Det gick t o m hos de mer konservativa delarna av släkten så jag fick laga det flera dagar i rad med olika tillbehör.
Evalena
2020-09-08såå gott men man kan minska på citronen lite för hög syra ,för min familjs smak . en given sommar klassiker som kommer att finnas på mitt bord i sommar
Pia
2019-05-29