Grillade lammracks med vitvinsmarinad

Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Grillade lammracks med vitvinsmarinad

Lammracks är en trevlig detalj som går fort att grilla om man först delar dem. Gör som här och marinera dem i vitt vin, vitlök och färska örter. Smakrikt och somrigt!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Grillade lammracks med vitvinsmarinad

Ingredienser

4 portioner
1 kg lammracks
salt
nymalen svartpeppar

Vitvinsmarinad

3 vitlöksklyftor
1 1/2 dl torrt vitt vin
1 dl olivolja
1 dl blandade hackade örter (t ex rosmarin, persilja och timjan)
1 msk söt senap
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

01:00:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat

Kommentar

Fantastiskt gott. Fick marinera i ca 3 timmar

Agneta

2024-12-30

Testa liknande recept

Lammracks på grillen
Betyg 2.8 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 4 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade lammracks
Betyg 3.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade lammracks med grekisk sallad
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade lammracks med grekiska smaker
Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad urbenad dilammrygg eller lammracks med bondbönor och tomat
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad