Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp
![Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_127901/cf_259/fikoncarpaccio_med_pinjenotter_och_ostcrisp.jpg)
Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp passar fint som snacks på glöggminglet. Söta fikon, salta nötter och krispiga ostchips är en oslagbar smakkombination.
![Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_127901/cf_259/fikoncarpaccio_med_pinjenotter_och_ostcrisp.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 dl Västerbottensost
1 dl pinjenötter
8 färska fikon
1 msk crema di balsamico
1 msk olivolja
flingsalt och peppar
1 kruka körvel
För alla
Fri från gluten, laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1674 KJ / 400 kCal
Fett27 g
Salt0.3 g
Kolhydrater26 g
Protein12 g
Kommentarer