Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp

34
0
Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp

Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp passar fint som snacks på glöggminglet. Söta fikon, salta nötter och krispiga ostchips är en oslagbar smakkombination.

Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp

Ingredienser

4 portioner
2 dl Västerbottensost
1 dl pinjenötter
8 färska fikon
1 msk crema di balsamico
1 msk olivolja
flingsalt och peppar
1 kruka körvel

För alla

Fri från gluten, laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

34

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1674 KJ / 400 kCal
Fett 27 g
Salt 0.3 g
Kolhydrater 26 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden