Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Rosmarinstekt nektarin med balsamico och ädelost är ett gott tillbehör till stekt eller grillad korv, gärna kryddkorv. Ett annorlunda sätt att äta nektariner – stek dem i olivolja med rosmarin, och toppa med crema di balsamico och smulad ädelost. Söt frukt och salt mögelost i en härlig kombo.

Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost

Ingredienser

4 portioner
4 nektariner
2 msk olivolja
4 färska rosmarinkvistar
140 g ädelost
2 msk crema di balsamico

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jätte gott.

    Mehrshad

Näringsvärde per portion

Energi1112 KJ / 265 kCal
Fett17.9 g
Kolhydrater17.3 g
Protein8.9 g

Testa liknande recept

  • Baconfräst svartkål
    Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mangosalsa med chili och gräslök
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad salma provencale
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chorizo-stroganoff med paprika
    Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Minipizzor med chèvre och persikor
    Betyg 3.3 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad