Mer portabello åt folket! En otroligt god svamp med sin fasta konsistens och fylliga smak. Passar utmärkt tillsammans med ugnsrostade rotfrukter och potatis i vitlöksdipp. Den här tror vi kommer bli en återkommande favorit hemma hos dig!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2021
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Britt-marie
2021-03-05Smakar ok men det blir inte bra med torrt ströbröd på svampen.
Susanne
2021-02-27Hur ansar man en portabello?? Vad går att äta liksom?
Chatarina
2021-02-24Supergott rekommenderas, tog lite olja på blandningen när jag lagt de i svampen.