Pannbiffar med portabellosallad

Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
1
Pannbiffar med portabellosallad

Saftiga pannbiffar av blandfärs, ägg, ströbröd och vatten smaksätts med vitlök, senap och rosmarin, steks gyllenbruna i en stekpanna och tillagas sedan klart i ugnen. Som tillbehör serveras nykokt potatis och mumsig sallad av rucola, körbärstomater, olja och portabellosvamp.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2014

Pannbiffar med portabellosallad

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis

Pannbiffar

2 vitlöksklyftor
1/2 dl ströbröd
1 dl vatten
1 ägg
1/2 kruka rosmarin
ca 500 g blandfärs
2 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk olja

Portabellosallad

ca 200 g portabellosvamp
1 tsk olja
250 g körsbärstomater
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat

Kommentar

Jättegoda biffar!

Annette

2014-06-03

Näringsvärde per portion

Energi2641 KJ / 631 kCal
Fett32.5 g
Kolhydrater49.3 g
Protein32.1 g

Testa liknande recept

Portabello med spenat och mozzarella
Betyg 4.3 av 5.
47 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad portabello med två sorters lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blond köttfärsgryta med portabello
Betyg 3.2 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varm vego-fralla
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Penne med stekt svamp, purjolök och smulad gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga