Portabellopasta med bresaola
Den här portabellopastan med bresaola får en härlig smak av svampen och blir superlyxig när du serverar den till vardags. Den urläckra såsen får sin smak av svamp, lök, ärtor och tomater som får sjuda. Servera denna fantastiska pasta toppad med ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2015
Ingredienser
För alla
Rätten är fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri spaghetti.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.
Gör äggfri: använd spaghetti utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer