Helgrillad karré av rapsgris med grillad purjolök och en kräm av parmesan och crème fraiche är en riktigt god och festlig grillrätt. Marinera fläskkarrén med soja, paprikapulver och timjan. Grilla hel på indirekt värme och servera med grillad svamp och bifftomat.
Fri från gluten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2013-05-14Hej Lena! Du har helt rätt och nu har vi uppdaterat receptet med de rätta ingredienserna. Vi ber om ursäkt för den missen. Tack för hjälpen!
Lena
2013-05-07parmesankrämens recept verkar inte stämma då det inte finns creme fraiche i ingridienslistan och inte kapris i tillagningsreceptet!