Rosettfilé med pepparrot

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Rosettfilé med pepparrot

Rosettfilé med pepparrot är fläskfilé som fyllts med härlig cream cheese, pepparrot och senap. Knyt rosetter runt om hela filén och ugnsstek den fyllda filén. Beräkna tillagningstiden till cirka 45 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001

Rosettfilé med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1   fläskfilé (à ca 600 g)
100 g  cream cheese (färskost)
3 msk  pepparrot
1 msk  fransk senap
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
2 msk  smör eller margarin
steksnöre

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Verkligen supergott!! Filén blev väldigt saftig tack vare fyllningen. Risotton på samma sida passade perfekt ihop. En rätt man definitivt gör igen!

Bodil

2002-11-24

Testa liknande recept

Pepparrotsspread med äpple
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pannkakssnittar med bär och nötcrème
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökt laxterrine med pepparotsfärskost och kavringcrust
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammstek med krispigt örttäcke
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gör egen Nötkorv med peppar och salt
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saffransglasyr
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga