Karré med krispig kålsallad

Betyg 3.2 av 5.
29 personer har röstat
0
Karré med krispig kålsallad

Här serveras karré med en krispig och fräsch kålsallad som tillbehör. Potatisen kryddas med färsk rosmarin innan den rostas färdigt i ugnen. Kålsalladen får en rivig smak av pepparroten som är en stor smakhöjare i denna måltid. Som avslut steks karrén och får en härlig gyllenbrun yta.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2015

Karré med krispig kålsallad

Ingredienser

4 portioner
900 g  fast potatis
1/2 msk  olivolja
1/2   kruka rosmarin
salt och peppar

Kålsallad

300 g  spetskål
1/2 tsk  salt
1/2   förp rädisor (à 125 g)
1 msk  riven pepparrot
1/2 dl  majonnäs
2 msk  dijonsenap

Karré

ca 600 g  fläskkarré
1 msk  olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2499 KJ / 598 kCal
Fett32 g
Salt2.1 g
Kolhydrater42 g
Protein32 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Grillad fläskkarré med pepparrot och ljummen bulgur
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel grillad karré
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtstekt karré
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Porchetta di fano
Betyg 4.2 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karré med kålrabbi- och pepparrotslaw
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ciderbräserad fläskkarré med äpple och pepparrot
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga