Grillad fläskkarré med pepparrot och ljummen bulgur
Grillad fläskkarré med pepparrot och ljummen bulgur är riktig sommarmat! Bulgursalladen med sitt milda innehåll passar perfekt till den smakstarka grillade karrén.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
Fläskkarré
Bulgur
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera bbq-såsen.
Gör glutenfri: ersätt bulgur med quinoa, ris eller bönor, kontrollera bbq-såsen.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2010.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 6 2010.
Ursula Kalizewska
Sambons »dra mig baklänges in i fågelholken« säger det mesta! Otroligt fina, oväntade smaker tack vare pepparroten och barbequesåsen. Bjöd våra grannar som tycker man kan marinera köttet innan grillning och göra en pepparrotssås till salladen. Håller med!
Betyg 4,4
Jonas C Wahlström
Köttet passade inte till salladen, menade vissa gäster. Så andra gången tog jag kycklinglårfilé och marinerade i bl a bbq-sås, mosad kiwi, rödvin, rökarom, tabasco, honung, och soja. Blev en sötstark rätt med dragning åt den amerikanska södern, som verkligen hyllades av gästerna.
Betyg 4,3
Helena Sundström
Salladen var tråkig och smaklös, ingen av oss är speciellt förtjust i bulgur. Köttet var inte heller någon upplevelse. Bytte därför bulgur mot klyftpotatis, som min glutenintoleranta son kan äta, och marinerade köttet i olja, soja, vinäger, honung och vitlök. Gott, men inte mer.
Betyg 3,0
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer