Grillad fläskkarré med pepparrot och ljummen bulgur
Grillad fläskkarré med pepparrot och ljummen bulgur är riktig sommarmat! Bulgursalladen med sitt milda innehåll passar perfekt till den smakstarka grillade karrén.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
4 portioner
Fläskkarré
4 skivor fläskkarré (à 150 g)
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
1 msk olivolja
1 dl barbequesås
Bulgur
2 dl hel bulgur
1/2 gurka
1 rödlök
8 - 10 knippmorötter eller små vanliga (10 knippmorötter motsvara ca 4 små vanliga)
1/2 spetskål eller savoykål (à ca 800 g)
1 msk olja
1 ask sugarsnaps (à 150 g)
1 msk rödvinsvinäger
1 tsk honung
1/2 tsk salt
1/2 krm peppar
2 dl hackad persilja
1 dl färskriven pepparrot
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer