Rosépeppar- och olivsås

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Rosépeppar- och olivsås

Denna rosépeppar- och olivsås är en kall och härlig gräddfils- och majonnäsbaserad sås som passar utmärkt till den grillade middagen. Smaksätt med vitlök och timjan och servera väl kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Rosépeppar- och olivsås

Ingredienser

10 portioner
1 msk rosépeppar
2 dl hackade gröna oliver
3 pressade vitlöksklyftor
1 dl majonnäs
3 dl gräddfil
1 dl repad, hackad timjan
2 krm salt
2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

God sås till grillat. Halva mängden timjan räckte.

Karin

2011-07-12

Testa liknande recept

Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärsgräddfil
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Karré med mynta, ärter och avokado
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Limedressing
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kall dillsås
Betyg 4.3 av 5.
47 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Örtsås
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga