Potatissallad med feta och örter
Potatissallad är en älskad favorit. Denna goda sallad med fetaost och oliver i är en annorlunda variant på klassikern. Potatissalladen ger du en fin krämighet med crème fraiche och gräddfil samt lite extra smak med hackad röd lök.
Ingredienser
4 portioner
750 g kokt färskpotatis
1 rödlök
200 g fetaost
16 svarta oliver
2 dl crème fraiche
1 dl gräddfil
1 dl färsk timjan
salt och peppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost, crème fraiche och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu eller annan mjölkproteinfri ost. Byt ut crème fraiche och gräddfil mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2080 KJ / 487 kCal
Fett35 g
Salt2 g
Kolhydrater30 g
Protein13 g
Kommentarer
Vi tyckte inte att den här potatissalladen var god. Den kändes ofräsch och jag mår lite illa efter att ha ätit den. Tror den hade blivit mycket godare genom att byta ut crème fraichen och gräddfilen mot en vinägrett med dijonsenap i.
Malin
2022-06-15Lätt och enkelt att fixa! Men även gott! 👌🏻
Sandra
2021-06-21