Potatissallad med feta och örter
Potatissallad är en älskad favorit. Denna goda sallad med fetaost och oliver i är en annorlunda variant på klassikern. Potatissalladen ger du en fin krämighet med crème fraiche och gräddfil samt lite extra smak med hackad röd lök.
Ingredienser
4 portioner
750 g kokt färskpotatis
1 rödlök
200 g fetaost
16 svarta oliver
2 dl crème fraiche
1 dl gräddfil
1 dl färsk timjan
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2080 KJ / 487 kCal
Fett35 g
Salt2 g
Kolhydrater30 g
Protein13 g
Kommentarer
Vi tyckte inte att den här potatissalladen var god. Den kändes ofräsch och jag mår lite illa efter att ha ätit den. Tror den hade blivit mycket godare genom att byta ut crème fraichen och gräddfilen mot en vinägrett med dijonsenap i.
Malin
2022-06-15Lätt och enkelt att fixa! Men även gott! 👌🏻
Sandra
2021-06-21