Roséns spätta

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Roséns spätta

Roséns spätta är ett smakrikt och härligt fiskrecept. Fiskfilén paneras med krossad rosépeppar och rivet citronskal innan fisken serveras med nykokt pasta smaksatt med bönor, parmesanost och basilika.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Roséns spätta

Ingredienser

4 portioner
ca 280 g  pasta
1   paket frysta (otinade) gröna bönor (à ca 300 g)
1 dl  ströbröd
1 tsk  salt
1 tsk  lätt krossad rosépeppar
1 tsk  rivet citronskal
500 g  fiskfilé (t ex spätta)
2 msk  olja
1   kruka basilika
1   vitlöksklyfta
2 msk  riven parmesan
1 msk  olivolja
1/2 dl  vatten

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Panerad rödspätta på rågbröd
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Salamichips
Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastramigös
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk med ägg, chili och dill
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödspätta meunière
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta med gräddkokt kålrabbi och syrad lök
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga