Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Rökt lax med gulbetor och kapris

Förgyll din vardagskväll genom att tillaga den här vackra och färgglada rätten. Tärningar av rökt lax blandas med kokta gulbetor och toppas med syrlig crème fraiche och kapris.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka gulbetan. Skala den och skär den och laxen i lika stora tärningar.
  2. Toppa med kapris och crème fraiche.

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche eller gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 stor gulbeta
  • 100 g rökt lax
  • 1 msk kapris
  • 1 dl crème fraiche eller gräddfil
Lägg till i inköpslistan