Avokadosallad med rädisor och pepparrot
Somrig god rätt med krämig avokado och fräscha rädisor samt färsk riven pepparrot. Rädisorna matchas fint av dressingen med soja och olja. Toppa rätten med cream cheese och dill. Avokadosalladen med rädisor passar att servera till rökt fisk.
Ingredienser
4 portioner
1 förp rädisor (á 220 g)
2 avokador
2 msk japansk soja
2 msk olja
svartpeppar
1 dl naturell cream cheese (23%)
3 - 4 msk färsk riven pepparrot
1 kruka dill
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri cream cheese.
Gör mjölkproteinfri: byt ut cream cheese mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Tips
Servera gärna salladen till rökt fisk.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1084 KJ / 259 kCal
Fett24 g
Salt1.5 g
Kolhydrater5 g
Protein5 g
Kommentarer