Rödstrimma med mango-chilisås och cashewnötter

Vårliga smaker såsom rädisor i sallad slår sällan fel. Passar utmärkt ihop med den snabbt stekta fisken. Till det avnjuter du couscous och en härlig mangosås samt grovhackade nötter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2023

Gör så här
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2878 KJ / 687 kCal
Fett23 g
Salt2 g
Kolhydrater72 g
Protein42 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stTror fisken skulle vara lättare att äta friterad. Enligt min smak gör den sig inte särskilt
Christian
Så spännande med denna nya gårdsodlade fisk! Lätt att steka och verkligen god. Framtidens kllimatsmarta mat är här!
Anne
Första gången vi provade rödstrimma, över förväntan. Nästa gång tar vi mandelpotatis till istället för couscous. För övrigt en trevlig måltid.
Lisbeth