Tandooricouscous | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tandooricouscous

Fluffig couscous med aromatisk tandooripaste och krispiga wokgrönsaker. Servera som alternativ till ris eller pasta. Passar utmärkt till asiatiska måltider.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp vatten, fond och tandooripaste. Rör ner couscousgrynen. Lägg på ett lock, ta av från värmen och låt stå och svälla i ca 10 minuter.
  2. Fluffa till couscousen med en gaffel. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek ett paket valfria frysta grönsaker och vänd ner i couscousen strax innan servering.
  4. Ett underbart alternativ till ris eller pasta att servera till kyckling eller kassler.

I näringsberäkningen ingår kycklingfilé.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 dl vatten
  • 2 msk konc kycklingfond
  • 0,8 dl tandooripasta
  • 5 dl couscous
  • ev 1 påse frysta thai wokgrönsaker (à 500 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2600 kJ / 621 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden