Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme

Betyg 2.4 av 5.
10 personer har röstat
0
Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme

Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancrème är ett mycket smakfullt recept. Bjud dina gäster på en riktig matupplevelse med denna tilltalande fiskrätt. Servera med ugnsrostad potatis.

Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme

Ingredienser

4 portioner
1 l  vatten
1 1/2 msk  salt
600 g  rödspättafiléer
12   gröna sparrisar
olivolja

Parmesancrème

1 dl  riven parmesan
2 dl  lätt crème fraiche
1 tsk  balsamicovinäger
salt och svartpeppar

Till servering

rucolablad
ugnsrotad potatis

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), uteslut parmesanen eller välj ett mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi380 KJ / 90 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Ugnsbakad spätta med anjovis och sparris
Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad makrill med potatissallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta med kräft- och äggsås
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta meunière med gubbröra
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med potatis
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Purjofylld spätta med oliver och tomat
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga