Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme
![Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16754/cf_259/rodspattafilé_med_rastekt_sparris_och_parmesancréme.jpg)
Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancrème är ett mycket smakfullt recept. Bjud dina gäster på en riktig matupplevelse med denna tilltalande fiskrätt. Servera med ugnsrostad potatis.
![Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16754/cf_259/rodspattafilé_med_rastekt_sparris_och_parmesancréme.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 l vatten
1 1/2 msk salt
600 g rödspättafiléer
12 gröna sparrisar
olivolja
Parmesancrème
1 dl riven parmesan
2 dl lätt crème fraiche
1 tsk balsamicovinäger
salt och svartpeppar
Till servering
rucolablad
ugnsrotad potatis
För alla
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), uteslut parmesanen eller välj ett mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi380 KJ / 90 kCal
Fett0 g
Kommentarer