Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme

10
0
Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme

Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancrème är ett mycket smakfullt recept. Bjud dina gäster på en riktig matupplevelse med denna tilltalande fiskrätt. Servera med ugnsrostad potatis.

Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme

Ingredienser

4 portioner
1 l vatten
1 1/2 msk salt
600 g rödspättafiléer
12 gröna sparrisar
olivolja

Parmesancrème

1 dl riven parmesan
2 dl lätt crème fraiche
1 tsk balsamicovinäger
salt och svartpeppar

Till servering

rucolablad
ugnsrotad potatis

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), uteslut parmesanen eller välj ett mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 380 KJ / 90 kCal
Fett 0.5 g
Läs mer om näringsvärden